Novi sajt klinike "Veterinar" Subotica

Poštovani klijenti, prijatelji i poslovni saradnici,
Sa ponosom vam predstavljamo novi web sajt klinike "Veterinar" iz Subotice. Trudili smo se da bude moderan i brz, da prati svetske trendove u dizajnu i funkcionalnosti. Naš novi web sajt je napravljen tako da bude optimizovan za sve vrste uređaja pa na njega možete pristupiti i sa mobilnog telefona, tableta, televizora i drugih uređaja.

Sajt se sastoji iz nekoliko celina, a verujemo da će najpopularniji delovi sajta biti odeljci sa fotografijama i sa video snimcima naše ambulante. Možete nam poslati i sliku vašeg ljubimca, sa zadovoljstvom ćemo ga postaviti u neki od albuma.

Takođe se možete i informisati o uslugama koje nudimo, kao i o profilima naših veterinara na koje smo jako ponosni. Pošto postojimo već 24 godine, neizostavan deo sajta je i kratak istorijat, pa u odeljku "O nama" možete pročitati i nešto o tome.

Za izradu koncepta sajta zahvaljujemo se Srđanu Simijanoviću internet marketing menadžeru i firmi "Studio Present" d.o.o. koja je ceo sajt programirala i oživela.

Želimo vam da nam dolazite često, a mi ćemo se truditi da vas obaveštavamo o akcijama, pogodnostima i trenutnim aktuelnostima iz oblasti veterine, preventive i opasnosti  za zdravlje vaših ljubimaca.