Poseta predstavnika Svetske veterinarske asocijacije i Evropske federacije veterinara klinici "Veterinar"

Poseta predstavnika Svetske veterinarske asocijacije i Evropske federacije veterinara klinici "Veterinar"
Veterinarsku stanicu "Veterinar" su 08.05.2016. godine posetila veoma zvučna i značajna imena iz sveta evropske i svetske veterine.
 
Bilo nam je velika čast i zadovoljstvo da u našoj klinici ugostimo predsednika Evropske federacije veterinara (FVE) dr Rafael Laguensa, podpredsednika FVE dr Žolta Pintera i kancelara Svetske veterinarske asocijacije za Evropu (WVA) dr Zorana Katrinku.
 
Domaćini dr Grgo Tikvicki i dr Mario Tikvicki su goste sproveli kroz prostorije klinike, pokazali im opremu i upoznali ih sa osobljem klinike.
 
Visoka delegacija Evropske federacije veterinara FVE i Svetske veterinarske asocijacije oduševili su se činjenicom da u ovako malom gradu postoji privatna klinika koja leči životinje na nivou kakvim se ne bi postidela nijedna klinika u svetu. Reči pohvale upisali su u knjigu utisaka i pozdravili nas upućujući nam lepe želje u radu klinike "Veterina" u budućnosti.

Ovo nije prvi put da neko od visokih zvaničnika poseti našu kliniku. Evo šta je jednom prilikom rekao predsednik Svetske veterinarske asocijacije o klinici "Veterinar":

 
 

Pogledajte i neke of fotografija sa ovog važnog događaja za našu kliniku :

Sa leva na desno: dr Grgo Tikvicki (direktor VS Veterinar), dr Žolt Pinter (podpredsednik FVE), dr Mario Tikvicki (VS Veterinar), dr Rafael Laguens (predsednik FVE), dr Laslo Horvat (sekretar Veterinarske komore Mađarske), 

 

 

 

 

 

 

S leva na desno: dr Žolt Pinter (podpredsednik FVE), dr Grgo Tikvicki (direktor VS Veterinar), dr Laslo Horvat (sekretar Veterinarske komore Mađarske), dr Rafael Laguens (predsednik FVE), dr Zoran Katrinka (kancelar WVA za Evropu)